Més informació sobre els membres

Denis Fornés

Vilassar de Dalt, Barcelona (Spanien)

Va conèixer en Bacary Kondjira  fa 7 anys, des d'aleshores són amics. Per aquest motiu en Denis va ser convidat al casament al Senegal.

 

Amb el seu entusiasme per l'aventura i sempre amb ganes de conèixer nous indrets va convèncer la seva germana perquè l'acompanyés.

 

Actualment A cavall entre el Senegal i Vilassar.

 

Enamorat dels nens i com podeu veure, els nens enamorats d'en Denis.Griselda Frey-Fornés

Remetschwil, Baden (Suïssa)

Germana d'en Denis i amiga d'en Bacary Kondjira.

Viu a Suïssa des de fa 28 anys, casada i mare de 2 fills. Bo i no ésser una gran aventurera, es va deixàr convèncer per acompanyar el seu germà al Senegal.

Només anava a un casament però... Es va enamorar dels nens de l'Àfrica.Equip Senegal

SALIF MANE - SENEGAL

Coordinador general de Projecte Tabassaye (PT) Senegal. Vocal de l'associació PT Senegal. 

Ell és responsable de:

1) Coordinar i vetllar per la implementació dels objectius generals de PT a el Senegal en els àmbits de Salut, educació i desenvolupament.

2) Coordinació de l'equip humà (Empleats i col·laboradors) al Senegal

3) Relacions institucionals, professionals i polítiques.

4) Comunicació permanent amb les associacions europees.

PIERRE DIATA - DAKAR

Col·laborador. Membre de l'associació PT al Senegal (Vocal). Antic president de Càritas al Senegal. Farà d'assessor de PT. Ens ajudarà a constituir l'associació senegalesa i amb les relacions polítiques i institucionals. Ens orientarà en quant al funcionament i els objectius generals de l'associació

BACARI BALDE - TABASSAYE

Col·laborador. Mestre de l'escola de Tabassaye. Secretari de l'Associació PT al Senegal. Ell serà l'assessor en matèria educativa i l'enllaç amb les persones de PT a Europa dedicades al suport  pel desenvolupament educatiu de la població de Tabassaye. Detectarà necessitats i carències, proposarà millores i participarà activament en les campanyes de sensibilització.

SANA KONDJIRA - TABASSAYE

President de l'associació Projecte Tabassaye Senegal. Responsable de Projecte Tabassaye (PT) a Tabassaye. Actualment s'està formant com a ATS a Dabo. Sap llegir i escriure. Membre del comitè de Santé de Dabo. President de l'Associació de Joves de Tabassaye. Coordinador del projecte de micromecenatge per a horts portats per dones.

Ell és responsable de:

5) Implementar els objectius de PT al poblat en els àmbits de Salut, educació i desenvolupament.

6) El bon funcionament i manteniment de la Post de Santé a Tabassaye.

7) Coordinar la feina de Fatoumata Sane.

8) Localitzar els malalts i tractar-los sobre el terreny o decidir si se'ls ha de traslladar a Dabo.

9) Comunicació permanent amb Salif Mane i entrega d'informes.

10) Elaboració i actualització del Cens de Tabassaye.

FATOUMATA SANE – TABASSAYE

Membre fundadora de l'associació PT al Senegal. Actualment en formació com a ATS al dispensari de Dabo, farà d'assistent de Sana Kondjira a Tabassaye.

OUSSEYNOU KEITA - DABO

Col•laborador de PT. Infermer en cap del dispensari de Dabo.

Keita ens ajudarà amb el procés de mutualització dels habitants de Tabassaye. S'ha compromès amb PT en el sentit de formar com a ATS Sana Kondjira i Fatoumata Sane. També ha ofert d'anar a Tabassaye periòdicament per visitar malalts a domicili i/o a la Poste de Sante i per a fer campanyes de sensibilització. Ell atén els malalts a Dabo i decideix qui s'ha d'enviar a l'Hospital Regional de Kolda.

AMADOU MANE - KOLDA

Ell és responsable de rebre i acompanyar els malalts de Tabassaye quan arriben a Kolda per anar al metge. Orientar-los, ajudar-los i fer-los seguiment. Instal·lar-los amb les seves famílies si s'han de quedar a Kolda per tractaments llargs. Valorar les capacitats de les famílies. Explicar a les famílies les atencions que necessita el malalt i les posologies. Relació amb els metges i empleats de l'Hospital Regional i altres centres mèdics. Seguiment dels casos oberts. Informes periòdics al coordinador general.